Кадър Bulgarian Federation of Sports AcrobaticsБългарската смесена двойка по спортна акробатика - Мариела Костадинова и

...
Кадър Bulgarian Federation of Sports AcrobaticsБългарската смесена двойка по спортна акробатика - Мариела Костадинова и
Коментари Харесай

Българска двойка е на финал на европейското първенство по акробатика

Кадър Bulgarian Federation of Sports Acrobatics

Българската смесена двойка по спортна акробатика - Мариела Костадинова и Теодор Великов, ще взе участие на финал в многобоя на Европейското състезание за мъже и дами в Холон, Израел.

След единствено 4 месеца взаимни тренировки двамата откриха място измежду най-хубавите в Европа с резултат от 52,710 на темповата и балансовата композиция, осведоми bTV.



Преди година Мариела завоюва златен орден от младежките олимпийски игри, само че с различен сътрудник - Панайот Димитров. Той се отхвърли от дейния спорт незабавно след надпреварата. Така Костадинова продължи с Теодор Великов. Той се завърна в спорта след 7 години пауза.

За да се класират за своя пръв европейски финал при мъжете и дамите, Костадинова и Великов реализираха седми резултат. Първите два резултата в квалификациите обаче са на две двойки от Беларус, а по правилник единствено една има право да влезе на финал. Така че Теодор и Мариела влизат като шести.

Финалът на многобоя е през днешния ден (2 ноември) от 18:00 ч. С резултата си от квалификациите Костадинова и Велков се класирала и за финала на темповата композиция, който е на 3 ноември от 17:00 ч.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР